Általános felelősségbiztosítás ajánlatkérés

A vállalkozások és intézmények gazdálkodási és működési körükben bekövetkezett nem várt események miatt kártérítési felelősséggel is tartozhatnak. Felelősségbiztosítás alapján a biztosító – a szerződésben rögzített kártérítési limit erejéig – átvállalja a biztosított által okozott károk következtében a biztosítottat terhelő kártérítési kötelezettségének a biztosítási szerződésben meghatározott körét.

Az adatlap kitöltése semmire nem kötelezi Önt, de az ajánlat megküldése céljából feltétlen szükséges. Ha kérdése lenne a kitöltéssel, vagy a szerződési feltételekkel kapcsolatban, akkor keresse tanácsadó munkatárunkat.

  • Magánszemély, és egyéni vállalkozó esetén az ajánlatkérő személy, gazdasági szervezet esetén, a cég nevét írja be.
    Hozzájárulok ahhoz, hogy a Dévényi Bt. (2627 Zebegény, Ady Endre u 20.), valamint a Generali Biztosító Zrt. (székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 42-44.) az általam megadott személyes adatokat közvetlen üzletszerzés céljából, a hozzájárulásom visszavonásáig kezelje, és a részemre elektronikus levelezés, vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján gazdasági reklámot, biztosítási ajánlatot küldjön, továbbá a megadott elérhetőségeimen üzletszerzési céllal megkeressen. Kijelentem, hogy fenti nyilatkozataimat önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában tettem meg.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Bánfi ildikó

Bánfi Ildikó vezető tanácsadó
Telefonszám: +3670 703-3641
banfi.ildiko@generalimail.hu

MIT NYÚJTUNK ÖNNEK?

  • Vállalkozása kockázati portfóliójának teljes körű szakértői áttekintését

  • Az Ön kockázati portfóliójához kialakított egyedi ajánlatot

  • Díjkedvezményeket, ajándék szolgáltatásokat

  • Gyors és korrekt kárrendezést

  • A Generali csoport megbízható pénzügyi hátterét

  • Vagyonőr vállalati vagyonbiztosításunkhoz további, ágazatspecifikus ajánlatok gyógyszertáraknak, cukrászdáknak, fagylaltozóknak, egészségügyi szolgáltatóknak, élelmiszerkereskedelmi cégeknek, építőipari cégeknek.