VÁLLALATI BIZTOSÍTÁSOK

VÁLLALATI VAGYONBIZTOSÍTÁSOK
Széleskörű, igényre szabható védelem, mely hitelfedezeti biztosításként is szolgálhat, önrésszel vagy önrész nélküli is! Csökkentse a vállalkozását fenyegető kockázatokat!

KOLLEKTÍV SZOLGÁLTATÁS-FINANSZÍROZÓ EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS
Szűrővizsgálatok, egészségügyi ellátás és összegbiztosítások céges juttatásként.

FELELŐSSÉG- ÉS JOGVÉDELMI BIZTOSÍTÁSOK
Általános és szakmai felelősségbiztosítások, jogvédelmi biztosítás és munkavállalói felelősségbiztosítás munkáltatóknak és szakszervezeteknek.

CÉGPALETTA
Kössön legalább két biztosítást Cégpaletta programunk kínálatából, és válasszon a csak itt elérhető biztosítási szolgáltatások közül!

KOLLEKTÍV SZEMÉLYBIZTOSÍTÁSOK
Csoportok részére kialakított széleskörű biztosítási védelem, igény szerint alakítható csomagokkal, kedvező díjakkal, várakozási idő és névsor nélkül.

MEZŐGAZDASÁGI BIZTOSÍTÁSOK
Hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét! Széleskörű kedvezmények, díjtámogatott mezőgazdasági biztosítás és időjárási vészhelyzet-előrejelzés.

  • Magánszemély, és egyéni vállalkozó esetén az ajánlatkérő személy, gazdasági szervezet esetén, a cég nevét írja be.
    Hozzájárulok ahhoz, hogy a Dévényi Bt. (2627 Zebegény, Ady Endre u 20.), valamint a Generali Biztosító Zrt. (székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 42-44.) az általam megadott személyes adatokat közvetlen üzletszerzés céljából, a hozzájárulásom visszavonásáig kezelje, és a részemre elektronikus levelezés, vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján gazdasági reklámot, biztosítási ajánlatot küldjön, továbbá a megadott elérhetőségeimen üzletszerzési céllal megkeressen. Kijelentem, hogy fenti nyilatkozataimat önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában tettem meg.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.