Felelősség korlátozása és szerzői jog

A Társaságunk rendszeresen ellenőrzi és aktualizálja a weboldalain található információkat. Bár a Társaságunk minden ésszerű intézkedést megtesz az információk pontosságának biztosítása érdekében, az adatok időközben változhatnak. Ezért a Társaságunk nem vállal semmilyen felelősséget vagy szavatosságot az információk időszerűségéért, pontosságáért és teljességéért. Ugyanez vonatkozik minden egyéb olyan weboldalra is, amely hiperlinkek segítségével elérhető. Amennyiben Ön ilyen weboldalakhoz hoz létre linket, azt saját kockázatára teszi. A Társaságunk nem felel az ilyen linkek segítségével hozzáférhető weboldalak tartalmáért.

A Társaságunk fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk megváltoztatására vagy módosítására. A Társaságunk nem használja weboldalait arra, hogy Önnek vagy másoknak befektetési tanácsot vagy javaslatot adjon. A weboldalakon található információk és/vagy azok elemei nem nyújtanak megfelelő alapot befektetésekhez vagy egyéb döntésekhez. Mielőtt befektetési döntést hozna, kérjük, lépjen kapcsolatba tanácsadójával, üzletkötőjével.

A Társaságunk weboldalainak tartalma és struktúrája szerzői jogvédelem alatt áll. Az információk és adatok, különös tekintettel a szöveg, szövegrészletek, képek és grafikák felhasználásához a Társaságunk előzetes hozzájárulása szükséges.