Szakmai felelősségbiztosítás

Megbízható védelem vállalkozásának, díjmentes tanácsadás, gyors ügyintézés

A vállalkozások és intézmények gazdálkodási és működési körükben bekövetkezett nem várt események miatt kártérítési felelősséggel is tartozhatnak. Felelősségbiztosítás alapján a biztosító – a szerződésben rögzített kártérítési limit erejéig – átvállalja a biztosított által okozott károk következtében a biztosítottat terhelő kártérítési kötelezettségének a biztosítási szerződésben meghatározott körét.

Szakmai felelősségbiztosítás az egészségügyi és szociális tevékenységre, állat-egészségügyi tevékenységre, könyvvizsgálók, adótanácsadók, könyvelők részére, építészeti és műszaki tervezésre, vagyonvédelmi vállalkozások részére.

Kérjen ajánlatot, és kösse meg a Generali Biztosító Szakmai felelősségbiztosítását, és részesüljön a jogszabályi előírásoknak megfelelő védelemben!

  • Magánszemély, és egyéni vállalkozó esetén az ajánlatkérő személy, gazdasági szervezet esetén, a cég nevét írja be.
    Kérjük jelölje meg azon tevékenységeket, melyekre vonatkozólag ajánlatot szeretne kapni. Több tevékenységet is megjelölhet.
    Hozzájárulok ahhoz, hogy a Dévényi Bt. (2627 Zebegény, Ady Endre u 20.), valamint a Generali Biztosító Zrt. (székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 42-44.) az általam megadott személyes adatokat közvetlen üzletszerzés céljából, a hozzájárulásom visszavonásáig kezelje, és a részemre elektronikus levelezés, vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján gazdasági reklámot, biztosítási ajánlatot küldjön, továbbá a megadott elérhetőségeimen üzletszerzési céllal megkeressen. Kijelentem, hogy fenti nyilatkozataimat önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában tettem meg.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Bánfi Ildikó, szakmai felelősségbiztosítás

Bánfi Ildikó vezető tanácsadó
Telefonszám: +3670 703-3641
banfi.ildiko@generalimail.hu

Kérje tanácsadónk segítségét, és díjmentesen tájékoztatjuk a lehetőségekről!